TurnKey Linux Virtual Appliance Library

cannot login into lamp not knowing what my user id or password is

I installed Virtual box into a windows xp notebook specifying ubuntu as os for the vm.  Installed the turnkey lampstack successfully into vm.  Updated with updates.  Then when launching lamp stack for the first time, it asks for my user name and password for "lamp:".  I put in "howard" which is the name for the Virtual box account.  During installation process of lamp, I was asked to furnish a user id.  I put in the root password for lampstack.  It gave me an error.  What is the user id?  Which password do I use?

Howard Huang

solved it

Found another post where the login id is "root" and the password is the root password during setup.

Thanks.

Howard

I to am having problems with

I to am having problems with the lamp login and root doesn't seem to work.Anybody any further ideas.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account, used to display your avatar.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <p> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <img> <map> <area> <hr> <br> <br /> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <em> <b> <u> <i> <strong> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <strike> <caption>

More information about formatting options

Leave this field empty. It's part of a security mechanism.
(Dear spammers: moderators are notified of all new posts. Spam is deleted immediately)