TurnKey Linux Virtual Appliance Library

Disappeared forum post?

A forum post seems be unavailable, since a revision this afternoon, except by Sabre from her karma insert link. I wonder if it's something systematic? When we look from her account, we can't see anything explicit that would make it unavailable: http://www.turnkeylinux.org/forum/general/20110116/tklpatch-omeka . Any insight? Hopefully it's something silly we did and no other posts are affected.

Liraz Siri's picture

False positive - I've turned off the spam guard on forum topics

The site's spam cop (Mollom) didn't like Sabre's postings and put them into the moderation queue. Not sure why, but it seems to be the first time that has happened to a legitimate post. Thanks for bringing this to our attention. I fished the first post out of the moderation queue and deleted the duplicate second attempt. Also, I've relaxed the spam settings so they don't apply to forum postings by registered users.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account, used to display your avatar.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <p> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <img> <map> <area> <hr> <br> <br /> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <em> <b> <u> <i> <strong> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <strike> <caption>

More information about formatting options

Leave this field empty. It's part of a security mechanism.
(Dear spammers: moderators are notified of all new posts. Spam is deleted immediately)