TurnKey Linux Virtual Appliance Library

BackupRecord.ServerIDNotFound

Hi,

 

I'm running a Joomla Turnkey server (I can't access this server from the hub anymore...How could I restore this?)

Here the message I have received after a try to launch the backup :

BackupRecord.ServerIDNotFound

I guess the issue is that, my server is not more registered in the Hub...?

PS: I can see my instance and EBS running on Amazon.

Thank you for your support
R.

Alon Swartz's picture

Are you saying that the server does not...

Are you saying that the server does not appear in the Hub server listing? Did you unregister it?

Regarding the ServerIDNotFound, see this thread.

Yes, I have  unregistered

Yes, I have  unregistered this server from the HUB...(Was a mistake)

Can you restore the server in the Hub with my Instance ID? Or what is the process to restore it?

PS: I would like also to remove the passphrase I have attached to this server TKLBAM.

Thank you,

Roger


Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account, used to display your avatar.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <p> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <img> <map> <area> <hr> <br> <br /> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <em> <b> <u> <i> <strong> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <strike> <caption>

More information about formatting options

Leave this field empty. It's part of a security mechanism.
(Dear spammers: moderators are notified of all new posts. Spam is deleted immediately)