TurnKey Linux Virtual Appliance Library

TKL Moodle Issue on ESXi 4.1

Hello,

My knowledge on Linux is somewhat limited, I just wanted to make this clear.  Here is my scenario:

I'm trying to setup a Moodle server that needs to accessible outside of my LAN to be available to about a ten public schools.  So it will me hosted on our domain as moodle.domain.com.  I'm running into an issue with the installation.  Right now I have the Moodle server setup with an internal IP address.  It seems that "once in a while" the browser window will time out and say "page cannot be displayed".  If I refresh the screen it will come up.  I don't want this to happen when someone is entering course material and when they click on submit, they lose everything.

My question is where do I start troubleshooting this?  Does it have to do with the ESXi installation (installed from the .iso)?  Would I be able to change some settings within PHP or Apache to prevent this?

Thanks in advance.

Tony

Jeremy's picture

Not sure

My suspicion would be networking somewhere/somehow... Perhaps google the problem and see what you come up with...

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account, used to display your avatar.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <p> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <img> <map> <area> <hr> <br> <br /> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <em> <b> <u> <i> <strong> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <strike> <caption>

More information about formatting options

Leave this field empty. It's part of a security mechanism.
(Dear spammers: moderators are notified of all new posts. Spam is deleted immediately)