TurnKey Linux Virtual Appliance Library

Network cards not detected in Joomla 2.5 appliance

Andy's picture

Hello --

I went through the motions of downloading the Joomla 2.5 image, burning it to CD, and installing the software onto a Dell PowerEdge 1950 server. The installation appears to complete successfully, but upon reboot, the network cards are not detected.

Has anyone seen this issue, and know a way to correct it?

Thanks.

Network cards no detected in Domain Controller

I am having the same issue with the domain controller appliance.  Any help would be greatly appreciated.

Solved!!

This article solved my issue.  It apparently had to do with the Broadcom nics on my machine.

 

http://insanelabs.com/linux/broadcom-lan-and-bnx2bnx2-mips-09-5-0-0-j3-fw-on-debian-squeeze/

Jeremy's picture

Thanks for posting back with a solution

:)

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly. If you have a Gravatar account, used to display your avatar.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <p> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <img> <map> <area> <hr> <br> <br /> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <em> <b> <u> <i> <strong> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <strike> <caption>

More information about formatting options

Leave this field empty. It's part of a security mechanism.
(Dear spammers: moderators are notified of all new posts. Spam is deleted immediately)