TurnKey Linux Virtual Appliance Library

Help

 

ForumsShare ideas and feedback, ask for help, and give help in return when you can.
Community documentationCollaboratively edited documentation - by the community for the community.
Frequently Asked Questions (FAQ)Curated answers to frequently asked questions. Supplements the docs.
Issue Tracker / Development Wiki Report and track issues, feature requests, new appliances candidates.
DevelopmentShow off your skills and get recognized for making a difference.
Code of ConductThis sets the basic rules for friendly, productive collaboration.

Recent comments

Timesort icon Comment Thread
05:28 Mon May 9 yay! letsencrypt
08:03 Sat May 7 Yeah it's a bit of a pain to configure... Postfix send limitation
00:30 Sat May 7 some success mount: cannot mount block device //192.168.205.10/b$ read-only
21:16 Fri May 6 Anyone tried Let's Encrypt? Self signed and trusted SSL certificates
17:07 Fri May 6 thanks. Postfix send limitation
11:55 Fri May 6 Community appliance New Community Built Appliance: TurnKey Odoo
09:48 Fri May 6 Python: Not a Lisp. To Lisp or not to Lisp, that is the question.
08:08 Fri May 6 Glad to help :-) Regarding Debian accounts... TurnKey Core - Vulnerability
06:35 Fri May 6 It won't work on CentOS as is TKLPatch for Asterisk
06:15 Fri May 6 Thanks TIm TurnKey Core - Vulnerability
05:58 Fri May 6 Probably best to ask FreePBX TKLPatch for Asterisk
05:47 Fri May 6 Sorry I missed this post previously! letsencrypt
05:33 Fri May 6 Not sure but google gave me a hint (perhaps)? Postfix send limitation
04:15 Fri May 6 I've reopened the issue on the tracker. Revision Control Appliance: How to use HTTP?
04:10 Fri May 6 I'm not sure Joomla3 and Joomla 2.5 passwords not working
17:57 Thu May 5 If using Odoo 9, email set up New Community Built Appliance: TurnKey Odoo
16:58 Thu May 5 Yes, I rebooted several Postfix send limitation
15:07 Thu May 5 Worked for Me Owncloud on VirtualBox
12:13 Thu May 5 This issue has obviously been solved Revision Control Appliance: How to use HTTP?
11:29 Thu May 5 Thanks...this did the trick! Webmin not using my SSL certificate