TurnKey Linux Virtual Appliance Library

Help

 

ForumsShare ideas and feedback, ask for help, and give help in return when you can.
Community documentationCollaboratively edited documentation - by the community for the community.
Frequently Asked Questions (FAQ)Curated answers to frequently asked questions. Supplements the docs.
Issue Tracker / Development Wiki Report and track issues, feature requests, new appliances candidates.
DevelopmentBe a hero. Turn more of the best free software into ready-to-use solutions.
Code of ConductThis sets the basic rules for friendly, productive collaboration.

Recent comments

Time Comment Threadsort icon
14:25 Fri Jun 20 TurnKey is an open source project and it could use your help Mail Server Appliance
13:30 Wed Jul 2 Sorry for delay replying... Migrating wordpress from Windows
00:09 Fri Jun 27 Found it! Migrating wordpress from Windows
00:57 Thu Jul 10 Memory problems? Moodle Appliance keeps failing
12:45 Sat Jul 12 Hmmm... TBH not sure... mySQL DB server access from another ec2 account not working
05:59 Thu Jul 10 I was hoping I could edit my MySQL Secure Installation
02:08 Thu Jul 10 How to tighten the screws MySQL Secure Installation
14:12 Fri Jun 20 Better support for containers is in TurnKey's future new turnkeylinux + docker appliances
22:47 Thu Jul 10 Well, i tried the above NFS Share not mounting on Boot
14:04 Sat Jul 12 Kindle as SSH Client? On my Kindle I am root
02:13 Thu Jul 10 Somebody has to go first OpenVPN Appliance and Duo Security 2FA
03:52 Sat Jun 21 TBH I'm not 100% sure ownCloud - Increase Max File Size Upload
20:49 Thu Jul 10 Trying to import a SSL cert from Exchange 2010 fixed owncloud SSL issue
18:31 Thu Jul 10 Trying to import a SSL cert from Exchange 2010 owncloud SSL issue
11:00 Sat Jun 21 Sounds weird... Passenger: Web application could not be started
18:22 Sat Jun 21 Thanks Jeremy If it happens Passenger: Web application could not be started
21:15 Wed Jun 18 Thank you Port 10000 Webmin not found
05:03 Wed Jun 25 Did you run the firstboot script? problem with openphoto template
11:08 Sat Jun 21 Did you run the firstboot script? problem with openphoto template
06:12 Wed Jun 25 Ok Thanks Craig problem with openphoto template